Aanmelding

Op de drempel van verandering

U kunt u bij mij aanmelden via de mail (info@inaoost.nl) of per telefoon (06-28466591). Als u zich aanmeldt hebt u altijd een verwijzing nodig van uw huisarts. De verwijzing kan uw huisarts via ZorgDomein naar de praktijk sturen. Verder is van belang dat u  voor de intake uw zorgverzekeringspas  en een geldig identiteitsbewijs mee neemt.

In januari 2018 ben ik begonnen met  met de opleiding tot psychotherapeut. Daarvoor moet ik voor langere tijd mijn praktijk inkrimpen. Dit betekent dat ik op dit moment beperkt nieuwe cliënten kan aannemen. Mijn werkdagen in Den Haag zijn op dit moment de donderdag en vrijdag. De wachttijd is 10 weken.

Voor andere behandelaren kunt u terecht op Psyzorg Hoflanden, wilt u specifiek een christelijke behandelaar dan kunt u zoeken in de lijst van cvppp

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

(wachtlijstinformatie van (31-03-2021)